Luonnollisesti värjätty pasta on kerrassaan ihanan näköistä!

Luonnossa esiintyy paljon voimakkaita värejä, joita voi käyttää hyödyksi myös ruoanlaitossa. Tehtaissa valmistetut elintarvikevärit ovat toki tehokkaita, mutta mielestäni värien valmistaminen kotona on huomattavasti miellyttävämpää.

Käytä hyödyksi kurkumaa, mustikoita, paprikaa ja vaikkapa punajuurta – näistä kasveista lähtee väriä enemmän kuin osaat arvatakaan!

Voit katsoa oheiselta videolta, kun nainen värjää pastan kauniin väriseksi sateenkaareksi.

Lisää pastareseptejä:

http://www.herkkusuu.fi/yhdella-pannulla-valmistuva-jattikatkarapupasta-mukavaa-vaihtelua-jouluruoalle/
http://www.herkkusuu.fi/tama-carborana-on-maailman-paras-videota-katsoessa-on-helppo-ymmartaa-miksi/

Kommentit

kommenttia