Värikäs liha-ateria tuo tunnelmaa pimeneviin syysiltoihin.

Uskallan sanoa että syksy on virallisesti täällä, vaikka ulkona onkin vielä poikkeuksellisen lämmintä. Sateiset ja pimenevät illat – sekä kauniin värisiksi muuttuvat lehtipuut ja sienimetsä ovat varmoja syksyn merkkejä.

Siksi halusin jakaa sinulle syksyisen reseptin, joka sopii erinomaisesti pimeneviin syysiltoihin. Tästä lämpimästä liha-ateriasta riittää syötävää koko perheelle.

Ateriaa katsoessa tulee kieltämättä nälkä, kaiken lisäksi tämä resepti ei ole kovin vaikea ottaen huomioon lopputuloksen.

Idea on itse asiassa todella simppeli: aseta lankku- tai lehtipihvi leikkuulaudalle ja täytä se herkuilla. Taittele lihapala ja toista sama muutamaan otteeseen, jonka jälkeen sido kaikki tiiviiksi paketiksi. Laita ateria uuniin syyskauden juuresten ja vihannesten kanssa.

Katso lisätiedot alta, jos kiinnostuit!

Tarvitset:

Lihaa varten:

  • 8 siivua lehti- tai lankkupihviä
  • 5 rkl sinappia
  • 2 pakettia pekonia
  • 7 keskisuurta sipulia
  • 200 g suolakurkkua

Vihanneksia varten:

  • Öljyä paistamista varten
  • 2 suurta porkkanaa
  • 1 pieni mukulaselleri
  • 2 punasipulia
  • 1 purjo
  • 1 rkl tomaattipyrettä
  • 3 dl punaviiniä
  • 2 lihaliemikuutiota sekoitettuna 1 litraan vettä

Löydät valmistusohjeet oheiselta videolta! 

Eikö näytäkin ihanalta aterialta? 

Jaa resepti Facebookissa, jotta muutkin saavat kokeilla syksyistä liha-annosta. 

Kommentit

kommenttia