Oletko säilyttänyt monien muiden tapaan vodkaa pakastimessa?

OLEMME VUOSIEN ajan uskoneet että vodkaa tulisi säilyttää pakastimessa, mutta asiantuntijan mukaan niin ei tulisi missään nimessä tehdä. Grey Goose -vodkan luoja, Francois Thibault, tietää alkoholista enemmän kuin moni muu ja hänen mukaansa vodkaa ei tulisi laittaa missään nimessä pakastimeen.

Francoisin mukaan on aika ottaa vodka pois pakastimesta. Vodka jäätyy -27 asteessa, joka tarkoittaa sitä ettei se voi jäätyä pakastimessasi.

Maku laimenee

Francois kertoo että vodkan maku heikkenee, kun se pakastetaan lähelle jäätymispistettä.

”Paras lämpötila Grey Goose -vodkan maun kannalta on 0-4 celsius-astetta, jonka seurauksena juoma ei laimene liikaa jäiden vuoksi”, Francois toteaa.

Belvederin vastaava, Claire Smith, yhtyy Francoisin kommentiin Complexin tekemässä haastattelussa: ”Juoman maku ja luonne muuttuvat laimeammiksi, kun vodka laitetaan pakastimeen.”

Francois kertoo että juoman pakastaminen tekee vodkasta sakeampaa, mutta tämä ei ole hyvä asia.

Vodkan maku voi muuttua liian ’aggressiiviseksi’ huoneenlämmössä, joten Francois suosittelee lisäämään sekaan muutaman jääpalan.

Tiesitkö tätä? Jaa uutinen ystävillesi jotka säilyttävät vodkaa ja muuta viinaa pakastimessa!

Lähde: Thesun.co.uk

Kommentit

kommenttia