Tavalliselta kinkulta näyttävä ateria yllättää jokaisen asiakkaan, kun kokki leikkaa siitä siivun.

New Yorkissa sijaitseva Ducks Eatery tarjoaa asiakkailleen vesimelonipaistia – erikoinen annos on luonnollisesti kerännyt huomiota sosiaalisessa mediassa.

Ravintolan annos saa ihmiset keskustelemaan, sillä aluksi se näyttää aivan mehukkaalta paistilta. Sitten kokki leikkaa siitä siivun ja paljastaa vesimelonin, jota moni luulee raa’aksi jääneeksi lihapalaksi. Asiakkaat tajuavat yleensä vasta hetken kuluttua että paisti on todella valmistettu vesimelonista.

Ducks Eatery tunnetaan parhaiten gourmet-lihasta ja grilliannoksista.

Vesimelonipaistin luomiseen käytettiin paljon aikaa ja suunnittelua.

Aluksi meloni kuoritaan käsin, jonka jälkeen se laitetaan neljäksi päiväksi suolan, tuhkan ja mausteiden seokseen. Seuraavaksi vesimelonia savustetaan 8 tunnin ajan, jonka jälkeen se paahdetaan nopeasti ja tarjoillaan asiakkaille.

Maistaisitko sinä tätä erikoista herkkua? Katso video alapuolelta! 

To me, though, it’s intriguing to see a reputable smokehouse and meat-centric spot give the same approach to a fruit as they would a mouthwatering cut of meat. It’s the optical illusion paired with the combination of tastes that makes this such a buzz-worthy experience.

If you want to go to Ducks Eatery and get one of these for yourself, make sure to call the restaurant and let them know. They require advance notice if you wish to order a Watermelon Steak for the squad to marvel over.

Kommentit

kommenttia