Pehmeä, mehevä ja rapea suklaakakku valmistuu helposti näiden ohjeiden avulla.

Rapea mantelikuori, karamelli ja tummasta suklaasta valmistettu ganache luovat täydellisen kombinaation.

Ainekset:

Manteli-suklaataikina

  • 160 g vehnäjauhoa
  • 30 g jauhettuja manteleita
  • 30 g makeuttamatonta kaakaojauhetta
  • 50 g sokeria
  • 1/4 tl suolaa
  • 110 g kylmää ja suolatonta voita
  • 1 tl vaniljauutetta
  • 1 kananmuna
  • 1-2 rkl jäävettä

Karamelli

  • 300 g sokeria
  • 100 g vettä
  • 120 g kuohukermaa
  • 70g suolatonta voita
  • 1 tl suolaa

Suklaaganache

  • 120 g kuohukermaa
  • 120 g tummaa suklaata

Koristeeksi

  • Merisuolahiutaleita

Löydät valmistusohjeet oheiselta videolta!

Kommentit

kommenttia