Kehtaatko tunnustaa, että syöt osan piparkakkutaikinasta ennen kuin piparit ovat edes pellillä?

Jos kuulut ihmisiin jotka rakastavat piparkakkutaikinaa, niin tulet pitämään erityisen paljon tästä reseptistä. Nämä ”karkit” sisältävät nimittäin piparkakkutaikinaa, jota ei paisteta missään vaiheessa!

Tarvitset:

  • 1 paketti piparkakkutaikinaa
  • 1 paketti punaista marsipaania
  • 1 paketti valkosuklaata (sulatettuna)

Tee näin:

1. Leikkaa osa piparkakkutaikinasta ja muotoile se pitkäksi tangoksi.

2. Toista sama kunnes sinulle on muutama piparkakkutankoa. Siirrä jääkaappiin vähintään 30 minuutiksi.

3. Kauli marsipaani tasaiseksi.

4. Kieritä piparkakkutangot marsipaanin sisälle. Leikkaa ne pieniksi paloiksi.

5. Kasta palojen molemmat päät sulaan valkosuklaaseen.

6. Ja joulun superherkku on valmis!

Voit katsoa valmistusohjeet oheiselta videolta:

Jaa tämä resepti Facebookissa, jos raaka piparkakkutaikina maistuu mielestäsi paremmalta kuin kypsät piparkakut!

Kommentit

kommenttia