Jo pienellä määrällä suolaa on mahdollista saada paljon aikaiseksi.

Suolan liikakäytöstä varoitellaan usein joka paikassa, mutta suolasta on myös maun lisäksi aidosti hyötyä ainakin muutamissa tilanteissa. Esimerkiksi munakkaaseen ja pihveihin kannattaa lisätä suolaa ennen paistamista, sillä se tekee ruoasta mureampaa.

America’s Test Kitchen kertoo sinulle tällä videolla, kuinka säilytät suolan avulla myös härkäpavuissa hyvän maun, värin sekä koostumuksen. Lisäksi annetaan myös mielenkiintoinen vinkki, jossa sanotaan, että kahviin voi lisätä ripauksen suolaa, jolloin kahvin kitkeryys pienenee. Uutinen on varmasti hyvä niille ihmisille, jotka eivät ole pitäneet kahvista niin paljoa juuri sille ominaisen kitkeryyden vuoksi.

Katso yllä oleva lyhyt ja ytimekäs video!

Kommentit

kommenttia