Tiesitkö, että voi valmistaa hummerin korviketta ”salaisesta raaka-aineesta?”

Hummeri on herkullista, mutta kallista – samalla se ei sovi kasvissyöjille tai vegaaneille. Hummerin korvikkeen voi kuitenkin valmistaa helposti yhdestä raaka-aineesta.

Mikä tämä raaka-aine oikein on? Vastaus: palmunydin.

Katso alta ohjeet ja tarvitsemasi raaka-aineet! 

Ainekset:

  • 795 g palmunydintä, valutettuna
  • Selleriä (1 iso tanko tai 2 pientä tankoa)
  • 2 rkl tuoretta tilliä
  • 2 rkl tuoretta ruohosipulia
  • 1 tl old bay maustetta
  • Suolaa, maun mukaan
  • Pippuria, maun mukaan
  • 1 ½ sitruunaa mehustettuna
  • 80 g majoneesia
  • 4 perunaleipää
  • 2 rkl sulaa voita

Tee näin:

  1. Leikkaa palmunytimet paloiksi ja laita ne suureen kulhoon
  2. Hienonna selleri ja lisää palmunytimien joukkoon
  3. Lisää tilli, ruohosipuli, Old Bay mauste, suola, pippuri, sitruunamehu ja majoneesi, sekoita huolellisesti
  4. Voitele leipien sisäpuoli sulalla voilla
  5. Paahda leipiä voipuoli alaspäin 2-3 minuuttia.
  6. Täytä leivät valmistamallasi täytteellä
  7. Koristele ruohosipulilla
  8. Nauti!

Jäikö jokin epäselväksi? Katso resepti alapuolelta! 

Kommentit

kommenttia