Näin kuutioit sipulin oikeaoppisesti.

Sipulin leikkaaminen pieniksi kuutioiksi on helppoa, mutta kuinka sen tekisi mahdollisimman vaivattomasti?

Ammattikokki Jean Pierre näyttää, kuinka sipuli kuuluu käsitellä oikeaoppisesti.

Aloita poistamalla sipulin kanta. Kaiverra kanta irti, sen sijaan että leikkaisit kokonaisen siivun pois.

Youtube / ChefJeanPierre

Youtube / ChefJeanPierre

Kuori sipuli poistamalla kokonainen kerros pois.

Youtube / ChefJeanPierre

Youtube / ChefJeanPierre

Halkaise sipuli pystysuunnasta katsottuna.

Youtube / ChefJeanPierre

Youtube / ChefJeanPierre

Leikkaa sipuliin viiltoja noin puolen senttimetrin välein (jätä toiselta puolelta noin 1 senttimetri leikkaamatta).

Youtube / ChefJeanPierre

Youtube / ChefJeanPierre

Sipuliin ei tarvitse tehdä viiltoja poikkisuunnassa.

Youtube / ChefJeanPierre

Youtube / ChefJeanPierre

Tämän jälkeen voit pilkkoa sipulin nopeasti hienoiksi ja samankokoisiksi palasiksi.

Youtube / ChefJeanPierre

Youtube / ChefJeanPierre

Löydät tarkemmilla ohjeilla varustetun videon alapuolelta.

Jaa vinkki Facebookissa!

Kommentit

kommenttia