Näin muutat valtavan juustolla täytetyn jauhelihapihvin juustohampurilaiseksi.

Juustohampurilaisia saa kaikista pikaruokaloista, mutta harva niistä vetää veroja kotona valmistetulle annokselle.

Kotona valmistettu juustohampurilainen sisältää enemmän makua ja täytteitä – lopputulos ei siis voi olla huono!

Ainekset:

  • 450 grammaa pekonia
  • 2 rkl voita
  • 1 keltasipuli
  • 1,3 kiloa jauhelihaa
  • 1 rkl valkosipulijauhetta
  • 1 rkl paprikajauhetta
  • 1 rkl suolaa
  • 1 tl pippuria
  • 5 dl cheddar-raastetta
  • 5 dl monterey jack -juustoa
  • 2,3 dl persiljaa
  • Hampurilaissämpylöitä
  • Tomaattiviipaleita
  • Salaatinlehtiä
  • Majoneesia ja ketsuppia (valinnainen)

Katso valmistusohjeet oheiselta videolta! 

Suuren pihvin valmistaminen on hieman pidempi prosessi, mutta siitä riittää syötävää useammalle henkilölle.

Jaa resepti ystävillesi, jotta he voivat kokeilla tätä joululomien aikana!

Kommentit

kommenttia