Täydellinen lisuke ja pääruoka: näin valmistat pekonisia perunaruusuja.

Haluatko yllättää vieraasi perunaruusuilla, jotka sisältävät pekonia ja parmesaania? Tässä ohjeet!

Tarvitset:

  • 4 halkaistua perunaa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 tl valkosipulijauhetta
  • 1 tl timjamia
  • 1 tl rosmariinia
  • 1/2 tl pippuria
  • 1 tl suolaa
  • 12 siivua pekonia
  • Kuorrutteeksi parmesaania
  • Koristeeksi tuoretta timjamia

Tee näin:

  1. Leikkaa perunat ohuiksi siivuiksi
  2. Siirrä siivut kulhoon ja lisää oliiviöljy, valkosipulijauhe, timjami, rosmariini, pippuri ja suola —> sekoita huolellisesti.
  3. Aseta pekonisiivut pitkittäin toistensa päälle, niin että toinen siivuista tulee muutaman sentin toisen yläpuolelle
  4. Lisää pekonin päälle perunasiivut, niin että ne ovat lomittain toistensa päälle.
  5. Kääri rullalle ja siirrä muffiinivuokaan
  6. Paista 200 asteessa 50 minuutin ajan (30 minuuttia folion alla)
  7. Lisää päälle parmesaania ja timjamia, paista vielä 5-10 minuutin ajan
  8. Herkuttele!

Löydät tarkemmat valmistusohjeet oheiselta videolta!

Kommentit

kommenttia