Lihapullat ja pasta – klassinen yhdistelmä, joka ei koskaan petä!

En tiedä montaa ihmistä, jotka eivät pitäisi lihapullista, pastasta ja italialaisesta ruoasta yleensä.

Nyt opit tuunaamaan perinteisestä annoksesta tyylikkään ja tietenkin herkullisen kokonaisuuden.

Ainekset:

Lihapullat

  • 455 g naudan jauhelihaa
  • 455 g possun jauhelihaa
  • 50 g korppujauhoja
  • 75 g kuivattua sipulia
  • 25 g parmesaaniraastetta
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 10 g persiljaa
  • 2 suurta kananmunaa
  • 1 tl kosher-suolaa
  • Pippuria

Ricotta-yrttisekoitus

  • 425 g ricotta-juustoa
  • 20 g tuoretta basilikaa
  • 20 g tuoretta persiljaa
  • 110 g parmesaaniraastetta
  • Ripaus suolaa
  • 340 g suuria simpukan muotoisia pastoja
  • 900 g tomaattikastiketta
  • Parmesaaniraastetta koristeeksi
  • Tuoretta basilikaa koristeeksi

Löydät valmistusohjeet oheiselta videolta!

Kommentit

kommenttia