Paprikat – Valmistusaineet

  • Paprika, 3 kpl (punainen, keltainen, vihreä)
  • Pekoni
  • Riisi
  • Sipuli
  • Mustapippuri
  • Sitruunapippuri
  • Yrttituorejuusto
  • Yrttiseos

 

Paprikat – Valmistusohje

  1. Esikeitä riisiä noin 10-15 minuuttia
  2. Pilko pekonisuikaleet ja sipuli pieniksi paloiksi
  3. Paista pekonia ja sipulia pannalla pari minuuttia
  4. Sekoita riisi, pekoni ja sipuli keskenään
  5. Halkaise paprikat
  6. Poista paprikoista siemenkota ja siemenet
  7. Lisää paprikoihin pekoni-riisi-sipuli -sekoitus
  8. Lisää yrttituorejuustonokareet koko komeuden päälle
  9. Paina tuorejuusto kevyesti kiinni pekoniriisiin
  10. Ripottele päälle pippurit ja yrttiseos
  11. Grillaa ja herkuttele

 

Vinkit

  • Grillaa, kunnes tuorejuusto on sulanut
  • Varo, etteivät paprikat pala pohjasta

 

Katso myös:

Kommentit

kommenttia