Monia pähkinöitä suojaa kova kuori, jonka rikkomiseen voisi luulla vaadittavan pähkinänsärkijää. Totuus on kuitenkin toinen: Monet pähkinät saa avattua paljain käsin, kunhan tuntee oikean tekniikan! Tässä niksit saksanpähkinöiden ja pistaasipähkinöiden avaamiseen ilman apuvoimia:

 

Saksanpähkinät

 

1. Aseta saksanpähkinät kämmenellesi vasten toisiaan

  • Aseta ne siten että niiden kuoret ”lukkiutuvat” toisiaan vasten.

 

2. Purista lujasti

  • Jos kätesi eivät ole erityisen voimakkaat, käytä toista kättä apuna – tämä ei yhtään heikennä manööverin näyttävyyttä!

 

 

Pistaasipähkinät

 

1. Avaa ja syö yksi pistaasipähkinä

  • Sellainen jonka kuori aukeaa helposti sormin

 

2. Käytä avaamasi pistaasipähkinän kuoren puolikasta

 

 

Katso myös: Pähkinäisiä herkkuja

Lähde: Popsugar

Kuva: Potkettle

Kommentit

kommenttia