Näin valmistuu väärinpäin keitetty muna.

Oheisella videolla japanilaismies näyttää miten hän valmistaa kovaksikeitettyjä munia, joissa keltuainen ja valkuainen ovat vaihtaneet paikkojaan.

Vaikka japaninkielistä tekstiä ei moni suomalainen ymmärräkään, niin videolta käy ilmi lopputulokseen aikaansaamiseen vaaditut temput – ainakin pääosin. Videolla esitelty sukkahousutyyli tosin näyttää erehdyttävän paljon aiemmin esittelemäämme tekniikkaa, jossa tuloksena oli tasaisen keltaisia kananmunia.

Jos kokeilit tätä tekniikkaa niin kerro miten onnistuit ja jaa kuva aikaansaannoksista kaikkien Herkkusuiden nähtäväksi!


Katso myös:
Lisää kananmunaniksejä ja -herkkuja
Lisää niksejä
Lisää japanilaisherkkuja

Kommentit

kommenttia