AINEKSET JA LISUKKEET 2-4:LLE

  • ½ pkt pekonia
  • sinappia
  • 5 hampurilaissämpylää
  • salaattia
  • 50 g cheddarjuustoa
  • 1 tomaatti, siivuina
  • maustekurkkua
  • 1 sipuli, renkaiksi leikattuna
  • majoneesia

 

JAUHELIHAPIHVIT

  • 500 g naudan paistijauhelihaa
  • 2 rkl sauce demi -glacekastikepohjaa
  • 2 tl TABASCO® Chipotle Sauce
  • suolaa
  • mustapippuria
  • öljyä

 

BBQ-KASTIKE

  • 4 rkl ketsuppia
  • 4 rkl ananasmehua
  • 3 ½ rkl fariinisokeria
  • 1 rkl tomaattipyreetä
  • 2 ½ tl TABASCO® Chipotle Sauce

 

ALKUVALMISTELUT

Ruskista pannulla pekoni rapeaksi ja laita sivuun. Lämmitä kattilassa bbq-kastikkeen ainekset ja anna keittyä hieman kasaan. Lämmitä uuni 180 asteeseen.

 

JAUHELIHAPIHVIT

Sekoita kulhossa jauheliha, demi glace ja mausteet. Muotoile taikinasta suurikokoisia pihvejä. Paista pihvejä pannulla, tilkassa öljyä, molemmilta puolilta noin 3 minuuttia, jatka pihvien paistamista uunissa 180 asteessa noin 12–15 minuuttia.

 

KOKOA HAMPURILAINEN

Voitele sämpylän alapuoli sinapilla, lisää salaatti ja lämmin jauhelihapihvi. Asettele cheddarjuusto jauhelihapihvin päälle. Lisää reilusti bbq-kastiketta. Laita tuoreita tomaattisiivuja, maustekurkkua, sipulirenkaita ja lopuksi vielä rapeaa pekonia ja majoneesia. Laita sämpylän kansi kiinni ja herkuttele!

 

Katso myös kesän muut herkulliset Tabasco-hampurilaisreseptit ja osallistu kilpailuun!

Kommentit

kommenttia