Margariini on kärsinyt viime vuosina huonosta maineesta samalla kun perinteinen voi on tehnyt näyttävän comebackin.
Margariini kärsii kuitenkin huono...
Emeritusprofessori Mikko Salaspuro on huolissaan suomalaisten jogurtinkulutuksesta. Hänen mukaansa jogurtista löytyy syöpää aiheuttavaa asetaldehydiä ...
Banaanistako apu? Tutkijat uskovat niin.
Jos tuoreen Michiganin yliopistossa julkaistun tutkimuksen tuloksia on uskominen, niin banaani saattaa olla ...
Maailman terveysjärjestö WHO on julkistanut tiedotteen, jossa suositellaan päivittäisen sokerinsaannin rajoittamista noin kymmeneen prosenttiin päivän...
Kaurapuuro on muuttunut nopeasti arkiruoasta trendiherkuksi. Tästä kehityksestä ovat päässeet myös nauttimaan suomalaiset elintarvikeyhtiöt, joiden pu...
The Lancet Global Health -lehdessä julkaistussa tutkimuksessa selvitettiin missä maailman maissa syödään keskimäärin terveimmin - ja missä epäterveimm...
Miten maailman vanhimmat ihmiset syövät? Tässä muutama vastaus 1800-luvulla syntyneiltä teräsrouvilta.
Misao Okawa, 116, Japani
Rouva Okawa kertoo s...
Maa- ja metsätuottajain keskusliitto MTK on valinnut sipulin vuoden 2015 vihannekseksi.
Sipulin valinnan perusteiksi näyttääkin olevan syitä vaikka m...
Tilaa Herkkusuun uutiskirje!
Uutiskirjeemme kertoo mitä uutta ja mielenkiintoista herkkujen maailmassa tapahtuu!