Avokadon väri pysyy hyvänä näin.

Avokado on terveellinen herkku, josta saat paljon hyviä kertatyydyttymättömiä rasvoja, kuitua ja kaliumia. Avokadossa tosin on se kosmeettinen ongelma, että puolikas avokado rupeaa muuttumaan ikävän ruskeaksi lähes heti tultuaan kosketuksiin ilman kanssa.

Näin estät avokadon ruskiintumisen: leikkaa tavallinen punasipuli isohkoiksi palasiksi minigrip-pussiin tai ilmatiiviiseen muovirasiaan. Aseta avokado sipulien päälle (kuori sipulia vasten, ellet sitten halua sipuliaromeja avokadoosi). Sulje pussi tai rasia ja laita se jääkaappiin

Miksi temppu toimii? Siksi että sipulipaloista höyrystyy rikkikaasuja, jotka ehkäisevät ruskistumista aiheuttavan hapettumisreaktion.

Katso video yllä!

Katso myös:

Avokadoherkkuja

Lähde: CHOW / Womens Health Magazine

Kommentit

kommenttia