Dominique Ansel on newyorkilainen leipuri, joka ponnisti kuuluisuuteen Cronut -nimisellä leivoksellaan, joka on nimensä mukaisesti croissantin ja donitsin välimuoto. Kuten Herkkusuu aiemmin uutisoi, cronitsi rantautui keväällä Suomeenkin. Nyt cronitsin ja suklaamurukeksishotin isä on kehittänyt jälleen uuden kulinaarisen nautinnon: Waffogaton.

Kuten oheisesta kuvasta voi nähdä, waffogato on jälleen ns. hybridiherkku: osittain jäätelöä, osittain vohvelia. Kyse on siis vohvelin muotoon prässätystä vaniljajäätelöstä, jossa on mukana belgialaisvohvelia. Herkku nautitaan espressokupista vaahterasiirappiespresson kanssa.

Mitä olet mieltä Anselin uudesta ideasta, päihittääkö se cronitsin ja suklaamurukeksishotin?

Lähde: FoodBeast

Katso myös:

Kommentit

kommenttia