Monet tekevät makaronilaatikon aina tuttuun ja totuttuun tapaan – miksi vaihtaa toimivaa?

Joskus kannattaa kuitenkin hieman poiketa totutusta. The Kitchn -sivuston artikkeli antaa simppelin vinkin jolla makaronilaatikostasi tulee mehevämpi ja kermaisampi: Käytä veden sijaan maitoa pastan keittämiseen.

Maito tuo makua

Keitettäessä maidon sokeri imeytyy pastaan, minkä ansiosta pastasta tulee erityisen mehevää ja maukasta. Toisaalta pastasta irtoaa maitoon myös tärkkelystä, mikä tekee maidosta hyvän pohjan makaronilaatikon sidosaineeksi. Anna maidon jäähtyä ja kaada muutama desilitra sitä maitotölkkiin. Riko pari kananmunaa, lisää ne myös purkkiin ja sekoita. Näin sinulla on makaronilaatikon sidosaine valmiina.

Ei muuta kuin herkuttelemaan mehevimmällä makaronilaatikolla mitä olet maistanut!

 

 

Katso myös:

Makaronilaatikkoreseptejä

 

 

Lähde: TheKitchn

Kommentit

kommenttia