Ulkonäkö saattaa pettää – myös jälkiruokien osalta.

Tämä ei ole omena. Tämä jälkiruoka on glaseerattu kahteen kertaa, ensimmäinen kerros koostuu 50% suklaasta ja 50% kaakaovoista; tämä tuo jälkiruoalle ohuen ja rapean ulkokuoren, toinen kerros tuo kiiltäväpintaisen viimeistelyn.

Leivoksen sisäpuolelta löytyy valkosuklaamoussea ja omenahyytelötäytettä.

Tämä jälkiruoka on alunperin ranskalaisen huippukokin, Gedric Groletin luomus.

”Mikään ei ole palkitsevampaa kuin jälkiruokia kohtaan kohdistuvan intohimon jakaminen oman yleisön kanssa. Oli kyse sitten helposta tai monimutkaisemmasta jälkiruoasta, niin aina löytyy tehtävissä oleva ja viihdyttävä tapa saavuttaa se”.

Voit katsoa videon alapuolelta! 

Kommentit

kommenttia