Saison tarjoaa kulinaristisen elämyksen ihmisille, jotka ovat valmiita maksamaan siitä 600 dollaria.

Huippuravintoloissa annokset ovat usein pieniä, mutta niiden maku korvaa määrän. Näiden ravintoloiden ideana ei siis ole toimia seisovanapöytänä, jossa mahan voi ahtaa täyteen ja lähteä tämän jälkeen ulos ravintolasta. Erinomaisesti valmistettu ruoka jättää usein muistoja, joita pystyy muistelemaan useiden vuosienkin päästä.

Saison-ravintola on kolmen Michelin-tähden ravintola, joka sijaitsee San Fransiscossa, Yhdysvalloissa. Ravintola tarjoilee pieniä ja suhteellisen yksinkertaisia annoksia, joissa raaka-aineet ovat pääosassa.

1. Appelsiinisorbetti

Orange sorbet

A post shared by David Prager (@dlprager) on

2. Merisiiltä ja kastikkeessa haudutettua leipää

3. Kalaa kokonaisena

4. Ankkaa

Duck #food

A post shared by Jean Coson (@jeancoson) on

5. Kaviaaria

#saison #private #batch #caviar #3stars #michelin #sanfrancisco #our #trip #memories

A post shared by Michelle X Li (@happysnow1230) on

6. Sulaista kinuskikastiketta ja jäätelöä

7. 60-päivää roikkunutta wagyu-lihaa

8. Tässä katsais saison-ravintolan lihakaappiin

9. Raakaa ja kypsennettyä hummeria

Molly and I just arrived in San Francisco for a weekend of visiting friends AND EATING while we are here. But before going to Benu tonight (follow my insta story for the full menu in real time), I've been combing through pics of some of my favorite meals in San Francisco and I came across this pic from Saison. It reminded me that many people haven't yet had the luck of eating raw lobster. lobster, like most shellfish is actually tastier raw (or barely cooked) than cooked. Obviously there are some marginal dangers in eating uncooked food, but fuck it if I die from eating raw lobster at least I died doing something I love and believe in. at Saison the raw lobster is served along with lightly steamed lobster and you can compare for yourself. but be warned, once you go raw…..

A post shared by Elan Gale (@thefoodofelan) on

10. Antilooppia

A cut above the rest✂️ / Aged antelope steak with herbs from the garden and radicchio

A post shared by T X 2 (@doubletakesf) on

11. Kaviaaria

caviar course….

A post shared by Anthony Villanueva™ Official (@official.anthonyv) on

12. Annokset tuodaan pöytään usein näyttävästi

doesn't get much better than this

A post shared by Roger (@rogerr1) on

13. Erittäin kypsää Persimon-hedelmää

14. Vaahtokarkeita valmistettua jäätelöä ja kinuskikastiketta

15. Annokset tarjoillaan usein sellaisenaan, ilman suuria määriä kastikkeita, sillä raaka-aineet puhuvat puolestaan

16. Tässä annoksia ja tunnelmaa ravintolasta

https://www.instagram.com/p/BQB69kKDyBn/

Kommentit

kommenttia