Uuniomena on monille tuttu herkku, mutta moniko on kokeillut uunipersikkaa?

Kannattaa ehdottomasti kokeilla!

Mitä tarvitaan

  • 4 puolitettua persikkaa
  • vähäsuolaista voita
  • hunajaa
  • 3,5 dl mascarponea
  • 2 dl kermavaahtoa
  • 1/2 tl vaniljauutetta (tai -sokeria)
  • paahdettuja mantelilastuja

Ohje

  1. Aseta halkaistut persikat uunipellille
  2. Laita jokaisen puolikkaan päälle nokare voita
  3. Pursota hieman hunajaa
  4. Paista 175 asteessa 20 min
  5. Sekoita mascarpone, kermavaahto ja vanilja kulhossa
  6. Ota persikat uunista ja lisää päälle loraus kermaa
  7. Ripottele päälle paahdettuja mantelilastuja
  8. Herkuttele!

 

Lähde: LEAF

Katso myös:

Kommentit

kommenttia