Keiju Rypsi leivontamargariini toimii erinomaisesti niin suolaisissa kuin makeissa leivonnaisissa. Herkulliset ja helpot suklaa-kookospallot ovat raakaleivonnaisia, joita ei kypsennetä. Ne sisältävät terveellisiä aineksia – rypsiöljypohjaista margariinia, mantelijauhoa, kaurahiutaleita sekä sokeritonta kaakaojauhetta – ja maistuvat makeina suupaloina sekä lapsille että aikuisille.

Sekoita kulhossa huoneenlämpöinen Keiju Rypsi leivontamargariini, mantelijauhe, tomusokeri, kaurahiutaleet, kaakao ja vaniljasokeri tasaiseksi massaksi. Kaada kookoshiutaleet syvälle lautaselle. Tee taikinasta palleroita kahden ruokalusikan avulla ja kieritä ne kookoshiutaleissa. Anna kovettua jääkaapissa.

AINEKSET

  • 75 g mantelijauhetta
  • 100 g Keiju Rypsi leivontamargariinia
  • 1/2 dl tomusokeria
  • 2 dl kaurahiutaleita
  • 1 dl kookoshiutaleita
  • 1/2 dl sokeritonta kaakaojauhetta
  • 1 tl vaniljasokeria

Katso myös OMENAPULLAT, SEESAMINÄKKILEIVÄT, MAISSILEIPÄ, KEIJUMAISEN KEVYET SITRUUNAWHOOPIET -reseptit herkulliseen, lisäaineettomaan ruuanlaittoon ja seuraa Keijua Facebookissa.

Kommentit

kommenttia