Gennaro Contaldo näyttää oheisella videolla muutaman niksin pasta carbonaran oikeaoppiseen valmistamiseen. Kynät ja vihkot valmiiksi! Ei vaan, vinkit tulevat tässä:

  1. Paista pancettasuikaleet oliiviöljyssä kattilassa
  2. Silppua ja liota purjosipulia. Lisää se pancettan sekaan ja sekoita.
  3. Keitä pasta ja lisää myös se kattilaan. Ota mukaan myös tilkka keittovettä. Sekoita.
  4. Lisää erilliseen kulhoon munankeltuaista ja mausta pippurilla ja parmesanilla.
  5. Kaada munankeltuainen pastakattilaan ja sekoita hieman – älä vatkaa, koska tarkoitus ei ole tehdä munakokkelia.
  6. Kaada tarjoilulautaselle ja raasta hieman puhtaan sitruunan kuorta päälle.
  7. Raasta myös päälle hieman parmesania
  8. Herkuttele!

 

Lähde: Gennaro Contaldo

Katso myös:

Kommentit

kommenttia