Maukkaimman vesimelonin valitseminen ei ole aina helppoa, mutta näillä ohjeilla onnistut varmasti.

Vesimeloni on ehdoton kesän herkku, sen loistavan maun ja nesteyttävän ominaisuuden vuoksi. Vesimeloni on myös erittäin ravitseva hedelmä, sillä se sisältää tärkeitä antioksidantteja ja aminohappoja. Joskus juuri täydellisen vesimelonin valitseminen voi olla haastavaa, mutta seuraamalla näitä fiksuja ohjeita pidät huolen siitä, että valitset aina maukkaimman vaihtoehdon.

1280px-India_-_Koyambedu_Market_-_Watermelons_07_(3987063506)

1. Nosta vesimeloni ilmaan

Kypsän vesimelonin tulisi tuntua kokoisekseen painavalta oli se sitten pieni tai iso.

2. Tarkista, että vesimelonin alapuoli on kellertävä.

Kellastuminen pohjassa osoittaa vesimelonin olevan kypsä, sillä se on saanut kypsyä rauhassa auringossa kellertävän kohdan ollessa maata vasten.

3. Koputa vesimelonia

Kypsä vesimeloni kuulostaa ontolta.

4. Etsi meloni, jonka pohjassa on pieni kraatterin näköinen kolo siinä kohtaa, jossa on ollut runko.

Se on merkki siitä, että vesimeloni on irronnut rungosta itse sen sijaan, että se olisi leikattu irti. Nämä vesimelonit ovat yleensä makeampia.

Jaa artikkeli ystävällesi, kenen luulet hyötyvän näistä vinkeistä.

Lähde: thekitchn.com

Kommentit

kommenttia