article placeholder

Burgundin pata

Mehevä, viiniltä tuoksuva lihapata valmistuu lähes itsekseen. Se on ihan parasta hiihtolomaruokaa. Tarvitset Burgundin pataa varten noin puolitoista ...
article placeholder

Paahtopaisti

Herkullinen paahtopaisti kruunaa niin arjen kuin juhlan. Sen seuraksi sopii pehmeä perunamuusi ja kermainen kastike. Tätä ihanuutta voi tarjota niin l...
article placeholder

Parisuhdelapasten ohje

10.2.2017VAROITUS: tämä postaus sisältää hempeilyä!Ystävänpäivä on siitä vaarallinen, että silloin jotkut ihmiset saattavat innostua hempeilemään ja ...
article placeholder

KUVEPAISTI MISOVOILLA

Kun valmistan lihaa haluan tietää, mistä se tulee ja mitä eläimet ovat syöneet. Ainahan se ei ole mahdollista, Lue lisää » Lähde: Maalaisbistro...
article placeholder

Kanapullat

Nyt on korkea aika jakaa vihdoin tämä kanapullaohje teillekin tänne. Nimittäin näitä kanapullia meillä on syöty jo monen monta kertaa Lue lisää » Lähd...