Ravintolatyöntekjät paljastivat ruokaniksinsä.

Näin he opastavat muita keittiössä:

1. Älä paista pekonia paistinpannulla

…Vaan uunissa! Isokin määrä pekonisiivuja kypsyy tasaisesti, eikä rasvaroiskeita tarvitse sietää. Toimii parhaiten 200-asteisessa uunissa

2. Kostuta käsiäsi oliiviöljyllä ennen tulisten chilien käsittelyä

Saat chilin tuliset öljyt pestyäsi käsistäsi näin paljon helpommin kokkailun päätteeksi.

3. Ananas + soijamaito = ananas-soijakermaa

Pilko ananas soijamaitoon ja anna tuotoksen seistä pari tuntia. Soijamaito kiinteytyy, ja tuloksena on herkullista ananas-soijakermaa!

4. Hanki valurautapannu

Valurautapannu on ammattilaiskokkien valinta, joka toimii niin uunissa kuin liedellä, eikä riku millään.

5. Mullista ruokailusi…

…Lämmitä lautaset ennen ruoan tarjoilua! Tämä niksi tekee yksinkertaisimmastakin munakokkeliannoksesta niin paljon parempaa.

6. Siivoa jo kokatessasi

Kattilassa kypsyvän pastan tuijottaminen voi toki olla rentouttavaa, mutta voisit käyttää ajan myös ruoanlaittovälineidesi puhdistamiseen

 

Lähde: FoodBeast

Kommentit

kommenttia