Raskausaika aiheuttaa monissa tulevissa äideissä erikoisia addiktioita. Joku ei pysty lopettamaan viilin syömistä, toinen saattaa ahmia karkkeja ja tonnikalaa. Tällä tuoreella brittiäidillä kehittyi raskausaikana addiktio, joka päihittää outoudellaan kaikki muut: Hän syö rullallisen vessapaperia joka päivä.

25-vuotias Jade Sylvester kertoo Expressenin haastattelussa, että wc-paperiaddiktio kehittyi hänen odottaessaan ensimmäistä lastaan. Nyt 15 kuukautta synnyttämisen jälkeen Sylvester kuitenkin edelleen mussuttaa vessapaperia samaa tahtia kuin raskaudenkin aikana, eli rullan päivässä.

 

Sylvester kertoo ettei osaa tarkalleen selittää vessapaperihimoaan. Hän sanoo pitävänsä vessapaperin kuivuudesta suussaan, ei niinkään sen mausta muutoin. ”Perheeni sanoo ettei tämä ole terveellistä, mutta en mahda itselleni mitään” Sylvester toteaa.

Sylvesterillä on viisi 1 – 8 vuotiasta lasta. Hän pyrkii parhaansa mukaan hoitamaan paperinsyömisensä lapsiltaan piilossa. Joskus hän jää kuitenkin kiinni ”housut kintuissa” – tällöin lapset yleensä kehottavat äitiä sylkemään paperit vessanpönttöön.

Lasten kehoitukset näyttävät menevän kuuroille korville: Sylvester kertoo, että vessapaperinhimo on vain yltynyt raskausaikojen jälkeen.

 

 

Katso myös: Lisää astetta erikoisempia syömissuorituksia

Lähde: Viikonloppu.com / Express

Kommentit

kommenttia