Hedelmien ja vihannesten avulla voi luoda koristeita, joilla tuot huomattavaa lisäarvoa kunkin aterian kylkeen.

Moni ei varmasti pidä banaaninkuoren tummumista hyvänä asiana — tätä ominaisuutta pystyy kuitenkin hyödyntämään koristeiden tekemiseen. Banaaninkuoreen voi helposti painella pieniä reikiä, jotka tummuvat jo muutaman minuutin sisällä. Pisteitä ei kannata kuitenkaan tehdä, mikäli banaania ei aio syödä saman päivän aikana, sillä se pilaantuu nopeammin.

Alla esimerkki koristellusta banaaninkuoresta. 

Youtube / Nifty

Youtube / Nifty

Koristelun voi aloittaa helposti esimerkiksi sillä, että hedelmään painelee oman tai ystävänsä nimen. Tästä on hyvä lähteä rakentamaan uraa kohti ”banaanitaiteilijaa.”

Voit katsoa yllä olevasta videosta muita ruoanlaittoon ja ruokaan liittyviä niksejä.

Jaa vinkit myös ystävillesi! 

Kommentit

kommenttia