Pistaasipähkinä pääsee tässä grilliherkussa hyvin oikeuksiinsa!

Tämä grillausherkku on Pitmaster X:n itsensä sanoin ”melkein terveellistä”, onhan siinä pistaasipähkinä-tapenade -sisus!

Ainekset:

Tarvitset:

  • sisäfileetä
  • pekonia

Tapenade:

  • 100 g pistaasipähkinöitä
  • 100 g parmesanjuustoa
  • tuoreita basilikanlehtiä
  • 3 valkosipulin kynttä

Valmistus

  1. Valmista tapenade laittamalla tehosekoittimeen valkosipulit, parmesan ja basilika. Sekoita.
  2. Leikkaa fileet ohuiksi kuten videolla kohdassa 0:32
  3. Levitä tapenade fileepihville ja rullaa pihvi sen ympärille
  4. Kääri pekoni fileen ympärille
  5. Savusta sisäfileetä 180 asteessa. Filee on valmista kun sen sisuksen lämpötila on noussut 65 asteeseen.

Katso videolta tarkemmat valmistusohjeet!

Katso myös:

Kommentit

kommenttia