Tämä herkku valmistuu helposti ja nopeasti.

Parsan ihanaa makua kannattaa hyödyntää monissa aterioissa. Tiesitkö, että voit löytää Suomen luonnosta parsan korvikkeen eli maitohorsman. Mikäli haluat suosia suomalaisia tuotteita, niin lähde metsään keräämään horsmia. Paras sesonkiaika maitohorsmien keräämiseen on toukokuun ja kesäkuun välillä, kun ne ovat pieniä versoja.

Ainekset:

  • 15 vihreää parsatankoa
  • 1 rkl oliiviöljyä (parsojen kanssa)
  • Suolaa (parsojen kanssa)
  • Pippuria
  • 225 grammaa penne-pastaa
  • muutama kourallinen tuoreita basilikanlehtiä
  • vapaa dl pinjansiemeniä
  • 2 valkosipulinkynttä
  • reilu dl oliiviöljyä (peston sekaan)
  • reilu dl parmesanjuustoa (peston sekaan)
  • 1 tl suolaa (peston sekaan)
  • reilu dl aurinkokuivattuja tomaatteja
  • Parmesanjuustoa (aterian päälle)

Katso tarkemmat valmistusohjeet yllä olevalta videolta!

Kommentit

kommenttia