Paista pekoni näin!

Vaikka pekonia ei tulisi joka päivä käytettyäkään – ja ehkä hyvä niin – niin on kuitenkin mukava tietää että pekonisiivuja on aina saatavilla. Näin esimerkiksi pekonisandwichin tai englantilaisen aamiaisen voi pyöräyttää tuossa tuokiossa, eikä pekonia tarvitse lähteä aina erikseen hakemaan kaupasta.

Miten pekoni sitten kannattaa pakastaa, jotta pekonisiivujen käyttäminen olisi mahdollisimman kätevää eikä tuloksena olisi jättimäistä ”pekoniklimppiä”?

Kas näin:

  1. Aseta leivinpaperia työtasolle
  2. Aseta pekonisiivu pitkittäin lähelle leivinpaperin reunaa
  3. Taita loppuosa leivinpaperista pekonin yli
  4. Aseta toinen pekonisiivu alemman siivun päälle siten että leivinpaperi jää väliin
  5. Jatka leivinpaperin taittelua kunnes sinulla on ”pekonihaitari”
  6. Kääräise valmis ”pekonihaitari” vielä leivinpaperiin
  7. Laita paketti uudelleensuljettavaan muovipussiin ja pussi pakastimeen

 

 

Katso myös:

Lisää pekoni-inspiraatiota

 

 

Lähde: TheKitchn

Kommentit

kommenttia