Herkulliset pekoni-pihvirullat valmistuvat näin!

Kyllästyttääkö aina grillata samoja hot dogeja ja burgereita? Kokeile tätä astetta lihaisampaa pekoniin käärittyä pihvirullaa! BBQ Pit Boys -kanavan parrakas jeppe näyttää, miten sellainen kannattaa valmistaa.

Mitä tarvitaan:

  • naudan minuuttipihviä (”cube steak”)
  • pilkottua vihersipulia
  • valkosipulia
  • pekonia (mielellään paksua)
  • suolaa ja pippuria
  • chiliä (jos maistuu)

Vaiheet:

  1. Pehmitä pihvit kauttaaltaan lihanuijalla, kuten videolla.
  2. Mausta suolalla, pippurilla, sipuleilla, ym.
  3. Kääri pihvi rullalle.
  4. Kietaise pari pekonia rullan ympäri.
  5. Paista pihvejä miedohkolla lämmöllä (120 – 130 asteen lämpötilassa) noin 1,5 tuntia. Tarkkaile paistumista ja säädä sen mukaan. Pidä hiillos yhdellä puolella grilliä ja pihvit ritilällä toisella puolen.
  6. Anna pihvien paistua. Reilun tunnin päästä lisää pihvien pintaan BBQ-kastiketta, ja anna vielä paistua puolisen tuntia.

Vinkki: Voit myös marinoida pihvit etukäteen pihvimarinadissa, pari tuntia ennen rullaamista.

Katso video yllä!

Lähde: BBQ Pit Boys

Katso myös:

Kommentit

kommenttia