Tirisevät broilerivartaat saavat ekstramakua herkullisesta GrilliMaisteri-pekonista!

Ainekset (4 annosta):

Kastike:   

Lisäksi:

Valmistus:

  • Sekoita kastikkeen aineet sekaisin keskenään kulhossa. Tarkista maku maistamalla. Peitä ja siirrä viileään maustumaan.
  • Kuivaa broilerifileet talouspaperilla ja hiero pintaan mausteseosta.
  • Kieputa jokaisen fileen ympärille pekonisuikale.
  • Tuplatikuta eli työnnä kaksi varrastikkua rinnakkain kolmen fileen läpi (= annos), jolloin niitä on helppo käännellä grillissä.
  • Grillaa kypsiksi.
  • Tarjoa lisänä ananaskastiketta, chili-paprikahöystöä ja halutessasi lisäksi riisiä tai keitettyjä varhaisperunoita.

Vinkki: Voit oikaista ja käyttää GrilliMaisteri-sarjan valmiiksi pekoniin käärittyjä broilerinfileitä. Sarjasta löytyy myös fajitas-marinoituja, jolloin maustaminen on tehty valmiiksi.

 

Tutustu muihin Lidlin grilliresepteihin täällä!

Yhteistyössä: Lidl

Kommentit

kommenttia