Pastaherkkua tarjolla todellisille herkkusuille! Tämä pastaresepti voitti Myllyn Parhaan pastareseptikilpailun vuonna 2013, joten kyseessä on makuteos, joka varmasti vie kielen mennessään. Salaatti on kätevä ottaa mukaan niin lounasevääksi töihin kuin metsäretkelle. Kun mausteet virittää vielä oman maun mukaan, niin kyllä kelpaa. Tätä kannattaa kokeilla ja virittää. Olkaa hyvä!

Ainekset

  • Creme fraiche, 1 prk
  • Philadelphia tuorejuusto, maustamaton, 1 pkt
  •  Suola, 1-2 tl
  • Mustapippuri, 1-2 tl
  • Sitruunapippuri, 1tl
  • Kurkku, puolikas
  • Paprika, punainen, 1kpl
  • Punasipuli, 1 kpl
  • Fetajuusto, aurinkokuivattu, 1 pkt
  • Persilja, kourallinen, pilkottuna
  • Tomaattinen chilipastras
  • Kypsennetty lohifilee, loimu / savustettu

Valmistusohje

  • Lisää kulhoon Creme fraiche
  • Lisää kulhoon tuorejuusto
  • Sekoita ainekset keskenään
  • Lisää suola ja mustapippuri
  • Lisää sitruunapippuri
  • Sekoita ainekset hyvin ja anna maustua hetken
  • Lisää punasipuli ja fetajuusto
  • Leikkaa kurkku pieniksi kuutioiksi
  • Leikkaa paprika saman kokoisiksi paloiksi kuin kurkku
  • Leikkaa kurkku ja paprika
  • Lisää persilja hienonnettuna
  • Sekoita ainekset keskenään
  • Keitä chilipastaa noin 6 minuuttia
  • Anna pastan jäähtyä keittämisen jälkeen
  • Kun pasta on viileää, lisää se muiden ainesten sekaan
  • Lisää lohi pieninä paloina
  • Sekoita kaikki ainekset keskenään ja herkuttele

 

Lähde: Myllyn Paras

Katso myös

Kommentit

kommenttia