Pekonin valmistuksen saloja avataan.

Hullu VenäläisHakkeri esittelee pari näppärää niksiä, joiden avulla onnistut paremmin pekoniherkkujen valmistamisessa.

Toimi näin:

1. Pekonin kääntöpuoli

Katso aina kaupassa myös pekonipakkauksen takapuolta. Yleensä pekonit asetellaan pakkaukseensa niin, että lihaisampi puoli näkyy eteenpäin, mutta takaapäin katsoessa voikin paljastua, että pekoni onkin pääosin rasvaa.

2. Puolita pekonit jo pakkauksessaan

Pekoni myydään yleensä pitkinä siivuina, jotka voivat olla moneen käyttötarkoitukseen liiankin pitkiä. Kannattaakin aloittaa halkaisemalla pekonipakkaus kahtia, ja laittamalla puolet pekoneista takaisin jääkaappiin. Näin sinulla on paremmin paistinpannulle mahtuvia viipaleita.

Katso video yllä!

Katso myös:

Pekoniherkkuja

Kommentit

kommenttia