Tässä muutama pointti parempaa kaurapuuroa varten.

Näin onnistut:

  • Oikea kaurapuuro tehdään oikeista kauranjyvistä. Kauranjyviä voi ostaa luontaistuotekaupoista ja ne voi jauhaa kotona tehosekoittimella
  • Jauhettuja kauranjyviä tulisi liottaa vedessä yön yli, jotta puuron keittäminen käy aamulla helpommin
  • Puuroon kannattaa keittovaiheessa laittaa ripaus suolaa ja rasvaa (voita, rypsiöljyä tms.), jotta maut ja rasvaliukoiset vitamiinit sekä hivenaineet imeytyvät kunnolla. Rasvan lisääminen on siis tärkeää – ei pelkästään maun vaan myös kauran terveysvaikutusten kannalta.

Katso CHOW:n tuottama video ja opi miten saat kaurapuurostasi irti enemmän makua ja fiilistä.

 

Katso myös:

Kommentit

kommenttia