Olutta voi juoda todellakin humaltumatta – lue miten!

Jim Koch on olutbisneksillä rikastunut amerikkalainen miljardööri, joka tunnetaan mm. Boston Beer Company:n hallituksen puheenjohtajana. Koch antoi taannoin Esquire-lehdelle haastattelun, jossa hän kertoi miten oluita voi maistella koko päivän ilman että ne alkavat ottaa pahasti voimille.

Salaisuus piilee hiivassa; kyllä, ihan tavallisessa leivinhiivassa, jota saa ostettua mistä tahansa kaupasta. Kun hiivaa sekoittaa vaikkapa jogurttiin ennen baarikierrokselle lähtemistä, se vähentää Kochin mukaan alkoholin päihdyttävää vaikutusta kehossa. Hiivaa tulee käyttää noin yksi teelusikallinen per tuopillinen olutta.

Mieti siis jo kotona oluenjuontisuunnitelmasi tarkkaan ja tankkaa hiivaa sen mukaisesti!

 

Lähde: Esquire

 

Katso myös:

Lisää olutjuttuja

Lisää vinkkejä

Kommentit

kommenttia