Leivän paahtaminen ei ole rakettitiedettä.

Leivänpaahdin on yksi viimevuosituhannen nerokkaista keksinnöistä, joka on helpottanut monien arkea ja aamurutiineja jo vuosikymmenten ajan. Leivänpaahdin on yksinkertainen laite, jota harva onnistuu käyttämään väärin. Kerrataan kuitenkin leivänpaahtamisen perusperiaatteet.

1. Aseta leivät paahtimeen ja paina nappia

Leivänpaahdin lämmittää leipäviipaleet ja tekee niistä rapeita sekä herkullisia – nopeaa ja vaivatonta

2. Älä vie leivänpaahdinta lähelle kylpyammetta

Varsinkaan jos ammeessa on vettä. Leivän paahtumisen tuoksu ja kylpy voivat olla houkutteleva yhdistelmä, mutta malta mielesi: Ammeeseen pudonnut paahdin voi viedä henkesi.

3. Puhdista leivänpaahdin ajoittain

Paahtimesta nouseva käry – tai viimeistään palohälyttimen ujellus – kertoo että leivänpaahtimen pohjalle kertyneet leivänmurut on aika siivota pois.

 

Katso myös:

Sandwich-herkkuja

 

Kommentit

kommenttia