Brunssi on tuo mystinen ateria, joka nautitaan aamiaisen (breakfast) ja lounaan (lunch) välissä. Sorted Foodin pojat ovat tällä kertaa keksineet hyödyntää viimeaikojen mukiruokatrendiä uudella, suolaisella tavalla. Tuloksena nerokas mukibrunssi!

 

Tarveaineet (2 mukillista)

  • pilkottua chorizoa
  • pari kevätsipulia
  • 1 tölkki mustia papuja
  • 2 kuutioitua tomaattia
  • 1/2 tl jauhettua kuminaa
  • 1/2 tl jauhettua korianteria
  • 1/2 tl savustettua paprikajauhetta
  • hyppysellinen suolaa
  • 2 kananmunaa
  • persiljaa

Ohje

  1. Esilämmitä uuni 200-asteiseksi
  2. Pilko chorizo ja kevätsipulit pieniksi
  3. Kuivaa pavut
  4. Kuutioi tomaatti, poista keskellä olevat siemenet
  5. Sekoita ainekset kulhossa, lisää mausteet ja suola
  6. Jaa kahteen mukiin
  7. Paista kumpaakin mukia, 1 kerrallaan, 2,5 minuuttia 800 watin teholla
  8. Sekoita välillä, sitten tee keskelle kuoppa.
  9. Riko kananmuna kuoppaan.
  10. Paista 8 minuuttia uunissa
  11. Anna seistä pari minuuttia huoneenlämmössä.
  12. Koristele persiljalla
  13. Herkuttele!

 

Lähde: Sorted

Katso myös:

Kommentit

kommenttia