Joskus arjen innovaatiot vain yksinkertaisesti osuvat maaliinsa. Niin voi sanoa esimerkiksi tästä lihamurekkeesta, jonka on valmistanut newjerseyläinen Torrey Hughes.

Hughes keksi punoa pekonista eräänlaisen peiton, jonka hän asetti lihamurekkeen päälle. Tämän jälkeen hän lykkäsi murekkeen uuniin 175 asteeseen puoleksi tunniksi. Tuloksena amerikkalaista jalkapalloa muistuttava, rapeapintainen pekonilihamureke. Pekonikuori ei tuo murekkeeseen pelkästään rapeutta: Pekonista irtoava rasva myös mehevöittää tehokkaasti murekkeen lihan.

Lepuuta silmiäsi Hughesin herkussa:


 

Yeesh…☺️

Kuva, jonka Torrey (@phreaktor) julkaisi


Katso myös:
Lisää lihamurekeinspiraatiota

Lähde: FoodBeast
Kuva: NCI

Kommentit

kommenttia