Kaikki keitot eivät sovi uudelleenlämmitettäväksi.

Useimmat keitot voi pakastaa myöhempää käyttöä varten ilman ongelmia, mutta tietyt raaka-aineet ovat ongelmallisia.
Tässä muutama ongelmallista raaka-ainetta – älä pakasta näitä sisältäviä keittoja.

1. Maitoa tai kermaa sisältävät keitot

Kesäkeittoa tai muuta maitotuotteita sisältävää keittoa ei välttämättä kannata pakastaa. Maitopohjaiset raaka-aineet voivat separoitua uudelleenlämmitettäessä.

2. Paljon perunaa sisältävät keitot

Jos peruna näyttelee merkittävää roolia keitossa niin keitto kannattaa jättää pakastamatta. Perunoiden koostumus ja maku kärsivät usein pakastamisesta.

3. Maissijauhoilla tai kananmunalla suurustetut keitot

Jos olet suurustanut keittoa maissijauhoilla tai kananmunalla, niin on riski että keitosta tulee pakastamisen jälkeen laihaa.

Katso myös: Lisää keittoinspiraatiota

Lähde: The Kitchn

Kommentit

kommenttia