Tahmea kinuski-pekaanipähkinäkakku on jotain mitä sisäinen herkuttelijasi on kaivannut jo pitkään.
Kinuski ja pähkinät sopivat yhteen erinomaisesti – suosittelen kokeilemaan tätä reseptiä, jos olet kanssani samaa mieltä.
Kakusta riittää syötävää noin kuudelle hengelle, mutta todellisten herkuttelijoiden kannattaa varata itselleen hieman suurempi annos!
Ainekset:
- 225 g tuorejuustoa
- 80 g tomusokeria
- 120 ml maitoa
- 2 tl vaniljauutetta
- 35 siivua vaaleaa paahtoleipää
- 300 g voita
- 1 rkl kidesokeria
- 2 tl kanelia
- 220 g fariinisokeria
- 1 tl suolaa
- 85 g hunajaa
- 125 g pekaanipähkinöitä
- Lisukkeeksi: vaniljajäätelöä
Löydät valmistusohjeet yllä olevalta videolta!
Jaa tämä artikkeli toiselle herkkusuulle