Tahmea kinuski-pekaanipähkinäkakku on jotain mitä sisäinen herkuttelijasi on kaivannut jo pitkään.

Kinuski ja pähkinät sopivat yhteen erinomaisesti – suosittelen kokeilemaan tätä reseptiä, jos olet kanssani samaa mieltä.

Kakusta riittää syötävää noin kuudelle hengelle, mutta todellisten herkuttelijoiden kannattaa varata itselleen hieman suurempi annos!

Ainekset:

  • 225 g tuorejuustoa
  • 80 g tomusokeria
  • 120 ml maitoa
  • 2 tl vaniljauutetta
  • 35 siivua vaaleaa paahtoleipää
  • 300 g voita
  • 1 rkl kidesokeria
  • 2 tl kanelia
  • 220 g fariinisokeria
  • 1 tl suolaa
  • 85 g hunajaa
  • 125 g pekaanipähkinöitä
  • Lisukkeeksi: vaniljajäätelöä

Löydät valmistusohjeet yllä olevalta videolta!

Kommentit

kommenttia