Tämä leipä on järisyttävän maukas!

Pekonivoileivän valmistaminen ei liene maailman mutkikkain asia, mutta Jamie Oliverin mukaan siinäkin voi mennä pieleen.

Tässä viisi oleellisinta pointtia videolta, jotka on hyvä muistaa pekonivoileipää tehdessä.

Oikea pekoni on aina savustettua.

Jamiella on tapana ottaa nahkaosa pois, jos pekonissa sellaista on.

Pekoni on parhaimmillaan kun se paistetaan uunissa. (Lue täältä miksi)

Paahtoleipää kannattaa hieman esilämmittää uunissa ennen viipalointia.

Jamie suosittelee leipään ketsuppia, HP-kastiketta, worcester-kastiketta ja vähän tabascoa.

Katso video yllä!

 

Lähde: Jamie Oliver

Katso myös:

Lisää pekonireseptejä

Lisää naposteltavaa ja alkupaloja

Lisää Jamie Oliveria

Lisää vinkkejä

Kommentit

kommenttia