Tässä Cathy Diepin video-ohjeessa valmistetaan valkosuklaaseen dipattuja mansikkahaamuja, jotka ovat pelottavan maukkaan näköisiä. Cathy sekoittaa valkosuklaan joukkoon kasviöljyä, mutta luultavasti valkosuklaadippi toimisi myös ilman sitä. Cathyn mukaan se kuitenkin auttaa pitämään suklaakuorrutteen paikallaan ja tuo lisää kiiltoa. Kokeile ja kerro miten homma onnistui Facebook-sivuillamme!

Mitä tarvitaan

  • mansikoita
  • valkoista suklaata (sulatesuklaanappeja, esim. Candy Melts)
  • pieniä suklaamuruja silmiksi ja suuksi
  • kasviöljyä (esim. kookosöljy auttaa pitämään suklaakuoren kiinni mansikassa ja tekee pinnasta kiiltävämmän)

Vaiheet

  • Sulata valkosuklaa haudutuskattilassa kasviöljyn kanssa. Voit käyttää myös kiehuvan veden päälle asetettua, kuumuutta kestävää kulhoa. Pääasia on että suklaata ei kärväytä vahingossa liian äkkikuumalla kattilalla.
  • Dippaa mansikat sulaan valkosuklaaseen, anna kuivua ja dippaa pari kertaa uudelleen! Näin saat haamusta vähän valkoisemman.
  • Lisää suklaamurusilmät valkosuklaaseen kun se on vielä sulaa.
  • Anna kuivua ja herkuttele!

 

Lähde: Cathy Diep

Katso myös:

Kommentit

kommenttia