Helppoa ja syntisen hyvää herkkua tarjolla: Karamellisoitua pekonia ja tietenkin grillattuna. Näitä naposteltava ei kannata jättää lojumaan, sillä jos vähänkään silmä välttää, niin menee varmasti parempiin suihin. Tämä lisuke toimii niin perheen pienimmillä kuin isommillakin.

 

Valmistusohje

  • Sekoita keskenään 1,5 dl ruskeaa sokeria ja 1 dl omenaviinietikkaa
  • Vuoraa grillipelti foliolla ja laita grilliritilä päälle
  • Asettele pekonisiivut grillipellille
  • Esilämmitä grilli / hiillosta nuotio
  • Aseta folioitu pelti ja ritilä grilliin / nuotioon
  • Sivele sokeri-omenaviiniseosta penisiivujen pintaa
  • Käännä pekonisiivut 5 min välein ja sivele aina seosta pintaan
  • Toista toimenpide kunnes pekonin pinnassa on karamellin sävy
  • Pujota pekonisiivut vartaisiin, tarjoile ja herkuttele

 

Lähde: Pitmaster X

Katso myös:

Kommentit

kommenttia