Maistuisiko herkullinen munakasrulla?

Olemme jo aiemmin esitelleet japanilaiset munakasrullat – niitä kokkailtiin puudelin kanssa. Puudelivideossa ja useimmissa muissakin video-ohjeissa munakas valmistetaan neliskanttisella pannulla. Ongelma on, että neliskanttisia paistinpannuja ei ole Suomessa saatavissa ihan jokaisessa kaupassa. Sen vuoksi tällä kertaa munakasrulla valmistetaan tavallisella pyöreällä paistinpannulla, niinkin se nimittäin onnistuu.

Mitä tarvitaan (2 annosta)

  • 3 kananmunaa
  • 1 rkl maitoa
  • 1 rkl hienoksi pilkottua porkkanaa
  • 1 rkl hienoksi pilkottua sipulia
  • 1 rkl hienoksi pilkottua kevätsipulia
  • suolaa ja pippuria

Vaiheet

  1. Riko munat kulhoon
  2. Lisää sekaan maito ja n. puoli teelusikallista suolaa. Vispaa kunnes seos on tasainen
  3. Siivilöi seos
  4. Lisää sekaan sipulit ja porkkana sekä pippuri. Sekoita.
  5. Rasvaa pannu ja lämmitä. Kaada puolet munakasseoksesta pannulla ja paista matalalla lämmöllä.
  6. Ideana on rullata munakas rullalle kun se on puoliksi kypsynyt. Lisää samantien lisää munakasseosta pannulle, jotta se paistuu yhteen saumattomaksi rullaksi lopun omeletin kanssa. Katso video.
  7. Anna munakasrullan jäähtyä ennen sen leikkaamista.
  8. Leikkaa munakasrulla suupalakokoisiksi paloiksi ja tarjoa

 

Lähde: Eugenie Kitchen

Katso myös:

Kommentit

kommenttia