Taas kokkaillaan puudelin kanssa! Tällä kertaa valmistetaan siis omelettia japanilaistyyliin. Japanilainen omeletti valmistetaan kuin kääretorttu, jonka voi halutessaan leikellä sushimaisiksi paloiksi Bento-eväslaatikkoon.

Mitä tarvitaan (2 annosta)

  • 2 kananmunaa
  • 3 rkl dashi-lientä
  • 1 1/3 rkl sokeria
  • 1 tl soijakastiketta
  • 2 hyppysellistä suolaa
  • 20 g (mitsuba-)persiljaa tai kevätsipulia
  • (Daikon-)retiisiä, raastettuna
  • 1 shiso-lehti
  • loraus soijakastiketta
  • oliiviöljyä
  • Tamagoyaki-pannu (15 x 16,5 cm)

 

Lähde: Cooking with Dog

Katso myös:

Kommentit

kommenttia