Taas kokkaillaan puudelin kanssa! Tällä kertaa valmistetaan siis omelettia japanilaistyyliin. Japanilainen omeletti valmistetaan kuin kääretorttu, jonka voi halutessaan leikellä sushimaisiksi paloiksi Bento-eväslaatikkoon.
Mitä tarvitaan (2 annosta)
- 2 kananmunaa
- 3 rkl dashi-lientä
- 1 1/3 rkl sokeria
- 1 tl soijakastiketta
- 2 hyppysellistä suolaa
- 20 g (mitsuba-)persiljaa tai kevätsipulia
- (Daikon-)retiisiä, raastettuna
- 1 shiso-lehti
- loraus soijakastiketta
- oliiviöljyä
- Tamagoyaki-pannu (15 x 16,5 cm)
Lähde: Cooking with Dog
Katso myös:
- Lisää aamiaisideoita
- Lisää japanilaisruokia
- Lisää käyttäjältä Cooking with Dog
- Lisää kananmunareseptejä
Jaa tämä artikkeli toiselle herkkusuulle