Kokeile tätä helppoa lasipurkkikakkureseptiä!

Toimi näin:

1. Pilko tuoreita tai pakastehedelmiä 6 desilitran verran

Jaa pilkotut hedelmät neljään parin desin lasipurkkiin

2. Kaada kulhoon 1 dl vehnäjauhoa, 1 dl sokeria, 1/2 tl suolaa ja 1/2 tl leivinjauhetta

Sekoita.

3. Kaada jauhoseos hedelmien päälle lasipurkkeihin

Lisää vielä nokare voita kunkin purkin sisällön päälle.

4. Siirrä lasipurkit neliön malliseen uunivuokaan

Täytä pohja kuivilla pavuilla jotta purkit eivät pääse liikkumaan (jos haluat…)

5. Paista 175 asteessa tunnin ajan

Anna jäähtyä ennen tarjoilua

6. Tarjoile kermavaahdon kera!

Nämä kakut säilyvät suljettuina jääkaapissa jopa viikon.

 

Katso myös:

Lisää kakkuinspiraatiota

Lisää helppoja reseptejä

Lisää lasipurkki-inspiraatiota

Lähde: CHOW

Kommentit

kommenttia